Voor glasheldere ramen!

WVV Clean, glasheldere ramen met osmose!

WVV Clean is een gepassioneerde glazenwasser in Antwerpen met een unieke werkwijze. Dankzij onze osmose-installatie, ingebouwd in onze camionette, nemen wij al uw ramen onder handen met een glashelder effect. Met dit systeem kunnen wij bovendien ook uw rolluiken, reclameborden en gevels vakkundig reinigen.

Onze cleane service

Geen enkel raam ontsnapt aan de reinigende kracht van ons professioneel, jong en dynamisch schoonmaakbedrijf. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dan ook bij ons aankloppen. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring en gesofisticeerd materiaal kunt u standaard rekenen op een snelle, maar ook efficiënte en vanzelfsprekend propere service, ondergedompeld in een constante kwaliteit en stiptheid. We hebben na al die jaren een stevig klantenbestand weten op te bouwen in Grobbendonk, de Antwerpse Kempen en Antwerpen.

Overal waar de camionette van

WVV Clean verschijnt, zorgen we

ervoor dat vuil verdwijnt!

De reinigende kracht van osmose

Onze vooruitstrevende osmose-installatie produceert osmosewater: verbluffende resultaten gegarandeerd. Dit water in zijn pure vorm is het beste reinigingsmiddel dat er bestaat om uw ramen kraaknet te krijgen:

 

  • Een diepe reiniging met vlekvrij eindresultaat.
  • Volledig ecologisch, zonder chemische reinigingsmiddelen, zeep of detergenten.
  • Geen gedoe meer met ladders. Wij werken vanop de grond met een telescopische stok tot 15 meter, dit betekent ook veel meer veiligheid op de werkvloer.
  • Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen, hoger gelegen ramen, rolluiken, reclameborden en heel uw gevel kunnen wij vlot ons werk doen.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!