Steeds propere ramen!

 

Steeds propere ramen in uw bedrijfspand of kantoor met osmosewater!

Uw bedrijf of kantoor is uw visitekaartje. Een goede eerste en blijvende indruk start met propere ramen. Zoals het een professional betaamt, is WVV Clean uw getrainde glazenwasser die stipt op de afspraak verschijnt. Wij zijn ijzersterk in het wassen van ramen bij bedrijven en kunnen ook uw rolluiken, reclameborden en gevel onder handen nemen.

Dit doen we met osmosewater, geproduceerd door onze osmose-installatie in onze camionnette. Wij hebben dus altijd het zuiverste water mee bij u ter plaatse! Ook hogere kantoorramen of moeilijk bereikbare ramen reinigen we moeiteloos vanop de grond met onze telescopische stok tot 15 meter hoog. Bovendien gaat u in zee met een bedrijf die volledig ecologisch tewerk gaat, zonder gebruik van chemische producten!

Met bijna twee decennia ervaring en onze osmosereiniging garanderen we een vlekvrij en streeploos resultaat. We gaan hierbij snel, maar ook efficiënt en proper te werk. Wij zetten onze schouders even gepassioneerd onder een groot als klein project, hoog of laag, eenmalig of periodiek. Kwaliteit stellen we hierbij non-stop voorop.

 

Echt propere ramen in uw bedrijfspand, appartement,

kantoor, school of ander gebouw?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kostenraming!